Keresőoptimalizálás, Online marketing
Rendelkezik honlappal, de kevesen látogatják?


Az internetezők többsége a keresőkön keresztül jut el weblapjára. Ha nem megfelelően optimalizált a honlapja és a keresőkben rossz pozícióban áll, akkor csak minimális látogatottságra számíthat.

A webes forgalom nagyrészét a nagy keresők (Google, Yahoo, Bing) generálják!

Kiemelten fontos, hogy ezek a keresők a fontosabb kulcsszavakra minél jobb találati pozícióban jelenítsék meg a honlapot.

Keresőoptimalizálás szolgáltatásunk keretében át / megtervezzük cége honlapját és kialakítjuk azon feltételeket, amelyek a minél kedvezőbb helyezést biztosítják.


A keresőoptimalizálás menete:


- Felmérjük az igényeit, javaslatot teszünk a kulcsszavakra, melyek a legjobb eredményt hozzák.

- Felmérjük a konkurenciáit, és ha szükséges módosítunk a stratégián.

- Kialakítjuk a megfelelő honlapszerkezetet

- Megírjuk a sikerhez szükséges szakszövegeket

- Kialakítjuk a megfelelő linkstratégiát, mely eredményt hoz

A keresőoptimalizálásban nincsenek gyors sikerek, de a professzionális munka itt is meghozza a kívánt eredményt. Átlagos esetben 2-3 hónap alatt mutatkozik az optimalizálás kézzelfogható eredménye. Keresőoptimalizálás árajánlatkérés >>>


Online marketing


A keresőoptimalizálás folyamatos jelleggel lassan, de biztosan egyre több látogatót vonz a honlapjára. Azonban sokszor azonnal van szükség több látogatóra, vagy éppen egy-egy termék vagy szolgáltatás erősebb promóciót kíván. Itt jön képbe az online marketing.

Az egyik leghatékonyabb hírdetési forma a Google Adwords hírdetés, de számos egyéb lehetőség áll nyitva az interneten. A legjobb eredményt gyakran több hírdetési forma kombinálása hozza. Bízza ránk online marketing kampányának lebonyolítását, az eredmény nem fog elmaradni!

Vállaljuk online-marketing kampányok lebonyolítását, honlapja népszerűsítését, online és hagyományos reklámanyagok elkészítését, partnerek felkutatását és teljeskörű ügyintézést. Online marketing árajánlatkérés >>>

PearCMS


Page rendered in 0.0079 seconds,
consuming 1.31MB memory