Weblapkészítés, honlapkészítés

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk:


Megoldást kínálunk, hogy cége naprakész arculattal legyen jelen a piacon, honlapja és online-marketing stratégiája sikeres lehessen. Számunkra kiemelten fontos, hogy a konkurencia közül az Ön honlapja a megfelelő arculattal kitűnjön. A professzionális megjelenés minőségi szolgáltatást sejtet és bizalmat kelt a látogatókban.

Célunk, hogy a honlapjára látogatók az ügyfeleivé váljanak!


PearCMS rendszer:


A weblapkészítés ma már nem feltétlenül jelent statikus html oldalakat, sokkal célravezetőbbek az olyan honlapok, melyeket a megrendelő saját maga is könnyen, egyszerűen, speciális webes ismeretek nélkül frissíthet. Egy rendszeresen frissített honlap mind a látogatók, mind az internetes keresők (Google, Yahoo, Bing) esetében nagyobb figyelmet kap.

Rendszerünk professzionális változata képgalériát is tartalmaz, melynek segítségével, képekkel tűzdelt igényes híreket jeleníthet meg honlapján, akár a nagy hírportálok. Honlapját a weblapkészítés ismerete nélkül tarthatja karban.

A PearCMS rendszert is ezért alkottuk, hogy az internetes tartalmak publikálása ne csak a honlapkészítők, programozók kiváltsága legyen. PearCMS rendszerünkről bővebben az Árajánlatkérés menüpontban olvashat. A rendszer képességeiről egyszerűen megbizonyosodhat: weboldalunkat is a PearCMS rendszer működteti.

A weblapkészítés terhét levesszük a válláról, ám a PearCMS segítségével a honlapját a saját kezében tarthatja.
Miben tudunk segíteni Önnek?


- Weblapkészítésben, weboldal karbantartásban, honlapok áttervezésében, honlapelemek kialakításában. Weblapkészítés, honlapkészítés >>>

- Hatékony keresőoptimalizálásban, hogy az Ön weblapjára könnyen rá lehessen találni az interneten. Keresőoptimalizálás>>>

- A megfelelő online-marketing stratégia kialakításában, hogy ne csak jelen legyen, de eredményeket is elérjen a weben! Online-marketing >>>

- A cégarculat elemeinek megtervezésében, kialakításában: céglogó, névjegy, boríték és levélpapír, cégtábla, portáldekoráció, brossúrák, szórólapok és egyéb nyomdai anyagok tervezésében és kivitelezésében. Arculattervezés >>>

A honlapkészítés során természetesen maximálisan figyelembe vesszük az Ön igényeit. Dinamikus, keresőbarát weblapokat kínálunk, így Ön bármikor igen egyszerűen módosítani tudja honlapjának tartalmát! Nem sablon weboldalakat fejlesztünk, hanem a cége arculatához idomuló internetes megjelenést alakítunk ki, kedvező áron.

Árajánlatkérés weblapkészítésre >>>

Vállaljuk webáruházának kialakítását, programozását, továbbá vállaljuk weboldala fenntartásához szükséges technikai feltételek ügyintézését a domain regisztrációtól kezdve a honlap szerverünkön való elhelyezéséig.

A weblapkészítési munkafolyamat során folyamatos rálátást biztosítunk Önnek az éppen aktuális munkafázisra.


Ha olyan céget keres, ahol...


- a weblapkészítés kreatív és gyors,

- a keresőoptimalizálás hatékony,

- az arculattervezés egyedi,

- a nyomdai munkák rövid átfutásúak és összehangoltak,

...forduljon hozzánk bizalommal.


Egyedi megoldásokat, igazi értéket kínálunk!
A honlapkészítés főbb szempontjairól itt kaphat további információt:

Weblapkészítési szempontok >>>

PearCMS


Page rendered in 0.0237 seconds,
consuming 1.32MB memory